Werken bij Grand Café Central

Bij Grand Café Central bieden wij “voor elk wat wils”. Van koffie met vers gebak, lunch en diner, speciaalbier en cocktails. In een ongedwongen atmosfeer verwelkomen wij onze gasten met als doel dat ze zin hebben om nog eens terug te komen. Een goede prijs/kwaliteit, uitstekende service en persoonlijke gastvrijheid zorgen voor een drukke onderneming. Kortom, een écht Grand Café waar men zich thuis voelt.

Wil jij werken in deze bloeiende zaak? Bekijk dan of er een passende vacature voor je beschikbaar is.

Zelfstandig medewerker bediening (Fulltime)

Hoi!

Mijn naam is Nick. Ik werk al ruim 3 jaar fulltime als medewerker bediening bij Central. In die tijd heb ik veel geleerd en mijn ware passie ontdekt. Ik vind het fantastisch de gasten bij ons in de zaak of op het terras uitleg te geven over onze kaart, over de wijnen en over onze uitgebreide bierkaart. De interactie met de gasten maakt het voor mij erg leuk.

De laatste tijd wordt het weer erg druk en mogen we steeds langer open. Daarom zoeken wij mensen die, net als ik, gastvrijheid in het bloed hebben zitten. Ik denk dat jij wel bij ons team past! Want ons team is erg sociaal en collegiaal. Wij gaan door het vuur met elkaar!

Owja, graag wil ik wel dat je al wat ervaring hebt. Natuurlijk zullen wij je goed inwerken volgens een vast protocol, maar met jouw ervaring ben je er zo! Ik ga ervan uit dat je beseft dat de weekenden het drukst zijn voor ons, dus dat je net als iedereen minimaal 1 weekenddag beschikbaar moet zijn. De roosters zijn altijd een maand van tevoren bekend zodat je daaromheen lekker met je vrienden kan afspreken.

Wat voor collega zoek ik? 

 • Je werkt net als ik 4 tot 5 dagen per week. Dit vinden we erg fijn, omdat je dan echt binding met ons krijgt
 • Je hebt al een goede basiskennis van producten en technieken. Vanzelfsprekend help ik je graag, maar ik ben ook druk met mijn gasten.
 • Ik zou het fijn vinden als je net dat stapje harder zet om ervoor te zorgen dat je gasten alles krijgen wat ze verdien.

Wat biedt Central mij?

 • Inmiddels heb ik een vast contract van 38 uur per week. Jij zal starten met een jaarcontract conform Horeca cao.
 • Ik krijg elke dienst tijd om rustig te eten. Tijdens mijn dagdienst kan dat net voor de lunch en als ik door moet tijdens diner krijg ik rond 17:00 uur een maaltijd
 • Central bestaat al 105 jaar! Daarom weten ze precies wat gastvrijheid is en kunnen ze dat goed op mij overbrengen
 • Wat ik ook fijn vind is dat het altijd druk is! Ik hoef mij nooit zorgen te maken over mijn uren en de tijd gaat lekker snel
 • Ik wilde graag doorleren, daarom heb ik bij Central een aantal cursussen gedaan om mijzelf te verbeteren en om nog meer kennis over te kunnen brengen.
Solliciteer direct

Medewerker spoelkeuken (Parttime)

Hoi!

Mijn naam is Christy. Ik werk sinds 3 jaar als medewerker spoelkeuken bij Central. Ik zorg ervoor dat alle potten, pannen en servies weer netjes en schoon wordt. Ook maak ik extra dingen schoon in de keuken. Als medewerker spoelkeuken is eigenlijk iedereen in het bedrijf afhankelijk van mij. Als ik niet netjes en snel ben, dan kunnen de koks niet koken, kan de bediening niet serveren en moeten de gasten lang wachten. Ik ben dus een beetje de “spil” in het bedrijf.

Het wordt steeds drukker en daarom zoek ik iemand die mij kan komen helpen. Ik werk een aantal keer overdag en een paar keer in de avonden. Ik vind het werk erg leuk, omdat ik heel de dag alle collega’s in “mijn keuken” zie langskomen en ze altijd wel even een praatje met mij maken. Ze zijn altijd heel aardig tegen mij, want ze willen dat ik snel alles weer schoon maak voor ze.

Wat voor collega zoek ik?

 • Het is niet perse nodig dat je ervaring hebt. Ik leer je graag hoe de afwasmachine werkt en waar alles opgeruimd met worden. Natuurlijk neem ik je de eerste tijd mee, zodat je snel zelfstandig zult worden
 • Het zou fijn zijn als je vlot kunt werken. Zeker tijdens de piekmomenten kan het erg druk zijn
 • Je moet ook beseffen dat alles écht schoon moet. Het is een professioneel bedrijf waar iedereen afhankelijk van je is. Het belangrijkste is dat je altijd zin hebt in je werk!
 • Gemotiveerd
 • Goede persoonlijke verzorging
 • Kennis van actuele HACCP richtlijnen
 • Teamspeler

Wat biedt Central mij?

 • Ik heb een vast contract van 24 uur per week. Jij zal starten met een jaarcontract conform Horeca cao. Hierbij bouw je vakantie uren en vakantiegeld op
 • De roosters zijn altijd ruim van tevoren bekend. Dit zorgt ervoor dat ik nog leuke dingen met mijn gezin en vrienden kan plannen.
 • Ik werk overdag tot 17:00 uur en als ik in de avond werk, dan werk ik tot ongeveer 23:30 uur. Zeker in de avonden vragen de koks mij wel eens te helpen met bittergarnituur maken. Dit vindt ik erg leuk omdat het werk hierdoor afwisselend blijft
 • Central bestaat al 105 jaar! Daarom weten ze precies wat gastvrijheid is en kunnen ze dat goed op mij overbrengen
 • Wat ik ook fijn vind is dat het altijd druk is! Ik hoef mij nooit zorgen te maken over mijn uren en de tijd gaat lekker snel
Solliciteer direct

Sollicitatie formulier:

  Voer hier je CV toe:

  Alle velden invullen!

  “Wil jij werken in deze bloeiende zaak?”

  CONTACT

  Contact

  Grand Café Central
  Markt 22
  2801 JJ Gouda
  Tel. 0182-512576
  info@grandcafecentral.nl

  Openingstijden

  Maandag gesloten
  Dinsdag 09:00 – 23:00
  Woensdag 09:00 – 23:00
  Donderdag 09:00 – 24:00
  Vrijdag 09:00 – 24:00
  Zaterdag 08:30 – 24:00
  Zondag 10:00 – 22:00

  Heeft u een verzoek of vraag?