Goudse Tips

Wij als “instituut” in Gouda hebben natuurlijk een aantal leuke tips om te doen in Gouda. Gouda biedt een enorme rijkheid aan cultuur en recreatie. Wil je jezelf als Gouwenaar verder verdiepen in de stad of kom je hier voor het eerst? Voor iedereen is er wel iets leuks te doen!

Met name dit jaar waarin de stad viert dat het 750 jaar bestaat is er een bomvolle agenda met leuke activiteiten, evenementen en bezienswaardigheden.

“Voor iedereen is er wel iets leuks te doen!”

Goudse Gidsen Gilde

De gidsen van het Goudse Gidsen Gilde staan voor u klaar om diverse interactieve wandelingen te verzorgen onder begeleiding van professionele gidsen.

Voor meer informatie of reserveringen verwijzen wij u door naar de site van het Goudse Gidsen Gilde.

Baartje Sanderserf

Een van onze medewerkers, Lisanne, heeft samen met haar man in 2018 dit super leuke erfje aangekocht. Het Baartje Sanderserf werd in 1687 opgericht als aalmoezenhuis dat hulp bood aan armen en daklozen.
In 2018 hebben Lisanne en haar man het voorhuis compleet gerenoveerd als woning en hebben 2 enorm schattige “Tiny Houses” weten te creëren op het erfje zelf.

Lisanne haar man als Horeca en gastvrijheid expert en Lisanne zelf als interieur stylist hebben van deze twee kleine woninkjes een heerlijke Bed & Breakfast weten te maken. Midden in de binnenstad van Gouda, maar toch omgeven door rust!

Benieuwd? Klik snel op onderstaande button en wie weet slaap jij binnenkort wel in een van de leukste Tiny Houses van Gouda.

“Beter een goeie buur, dan een verre vriend!!!”

Wij bedanken Livera Gouda voor het beschikbaar stellen van de ruimte om ons extra terras te kunnen plaatsen. In goed overleg hebben wij de mogelijkheid gekregen om evenals de andere ondernemers op de Markt ook dit jaar weer een extra terras te kunnen plaatsen.

Zit jij op ons extra terras? Kijk dan even door de creatieve etalage van Livera. Schroom je vooral ook niet om je man lekker op het terras te laten zitten en zelf de winkel binnen te lopen!

Contact

Grand Café Central
Markt 22
2801 JJ Gouda
Tel. 0182-512576
info@grandcafecentral.nl

Openingstijden

Heeft u een verzoek of vraag?